• Favorilere Ekle
    • Ankara Kiwanis Kulübü
    • Bu alana bir metin eXXXkleyebilir ve özelliklerini ayarlayabilirsiniz.

Günümüz çocukları bir harika !!!!! ilkokul öğrencisini gözünde öğretmeni... çizimdeki ince detaylara ve üst köşedeki ifadeye dikkat lütfen
DÜŞLER ATÖLYESİ Düşler Atölyesi, öğrencilere ilkokuldan başla-yarak etkin okur kimliği kazandırmayı amaçla-yan bir projedir. Öğretmenimiz Gündüz ŞATI-ROĞLU’nun fikir sahibi olduğu ve koordinatör-lüğünü yürüttüğü proje, 2016-2017 eğitim öğ-retim yılında Ankara Kiwanis Kulübü tarafından özel olarak düzenlenen “Düşler Atölyesi” adlı derslikte, Milli Eğitim Bakanlığı müfredatında var olan derslerin herhangi birinde yani ders saatlerinde yürütülüyor. Tüm sınıflar istedikle-ri takdirde projeye dahil olabiliyorlar. Ayrıca velilerimiz de projeye katılarak Düşler Atölye-si’nde çalışabiliyorlar.
Dört yıl önce gerçekleştirilmesine katkıda bulunduğumuz ve Gündüz Şatıroğlu hocamızın hayali olan " Düşler Atölyesi" nin bu yılki çalışmalarının bir kısmını kapsayan sergi Ankara da Taurus AVM de açıldı. 17-19 Mayıs arasında 3 gün açık olan sergiyi gezmenizi tavsiyesi ederiz.
Geleneksel "Ankara Kiwanis Resim Sergisi" Galeri Soyut salonlarında açıldı. Geliri çocuklarımızın eğitimine dönük projelerimizin hayata geçmesi için kullanılacak. ' Mayıs Perşembe akşamına kadar açık olacak. Our traditional exhibition opened on April 28 th at SOYUT ART GALERIS.
23 APRIL 1920 Today is the 99th year of opening First Grand National Assembly. 23 April National Sovereignty and Children’s Day in Turkey This national day, 23 April National Sovereignty and Children’s Day, in Turkey is a unique event. The founder of the Turkish Republic, Mustafa Kemal Atatürk, made a present of April 23 to all the world’s children to emphasize that they are successor of the future.
ÇEVRE ÇOCUK KİWANİS
Kiwanis Çocuklar Vakfı olarak önümüzdeki ay çocuklara hizmet ve kulüplerimize yardım etme gururunun 80nci yılını kutlayacağız. Vakfın yardımları dünyanın dört köşesine ulaştı. İsterseniz hikayeleri onların ağzından dinleyelim. http://bit.ly/2Yy6j14 Kiwanis Children's Fund Next month, we celebrate 80 years of serving kids and helping clubs. Our grants have reached children in all corners of the world — hear directly from some of these grateful recipients. http://bit.ly/2Yy6j14
Bu günü ODTÜ LODOS Topluluğunun nun sloganı ile hatırlamak ve LOSOS gurubunu kısa tanıtmak istiyoruz. ODTÜ LODOS Topluluğu, Lösemili,Otizmli, Down Sendromlu ve Serebral palsili bireylerle sosyal etkinlikler yapan ve bu konularda farkındalık çalışmaları yürüten bir öğrenci topluluğudur.
21 Mart eşli toplantımızın konuşmacı konuğu Gazeteci-Yazar Sn Tolga Şardan idi. Konuşma konusu "Devlet Gözünde Nazım Hikmet" idi. Yeni yazdığı kitabından da alıntılarla yaptığı konuşmayı dikkatle ve ilgi ile dinledik. TeşekkürlerTolga bey. ekte yazarımızın biyografisini ve kitabının kapak resmini bulabilirsiniz.
Ankara Kiwanis Kulübü Kupası" BRİÇ TURNAVASI Ankara Kiwanis Kulübü ile Angora Briç Kulübünün birlikye düzenledikleri "Ankara Kiwanis Kulübü Kupası" Briç Turnuvasının ikincisi sona erdi. Kupalar ve madalyalar sahiplerini buldu. Üç hafta devam eden turnuva sonrası yapılan kupa töreni zevkli geçti, her iki kulüp üyeleri arasında dostane ilişkiler kuruldu. Kiwanis in tanınması ve yayılmasına katkısı olacağını umarak başta Angora Briç Kulübü Başkanı Sayın Zafer Şengüler olmak üzere tüm kulüp yöneticilerine ve turnuvaya katılan tüm briç severlere sonsuz teşekkürler
AKIL OYUNLARI SINIFI Ankara Kiwanis Kulübü çocuklarımız daha iyi daha donanımlı yetişmeleri için yaptığı çok sayıdaki hizmetlerine bir yenisini ekledi. Ankara-Öveçler semtindeki Reşat Bey İlkokulunda bir oda “AKIL OYUNLARI SINIFI” olarak düzenlendi. Zemini, duvarları, mobilyası tamamen yenilendi ve oyun gereçleri ile teçhiz edildi. Bu sınıfın yapılması için gerekli finansman rahmetle andığımız üyemiz, dostumuz Birkan İzgin anısına eşi tabii üyemiz Nazlı İzgin tarafından sağlandı. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Projeye önayak olan ve destekleyen Okul Müdürü Sayın Metin Akgül e sınıf kapısına “Birkan İzgin” adına bir plaket takarak yapığı jeste Ankara Kiwanis ve Nazlı İzgin adına tekrar teşekkür ediyoruz. Ayrıca projenin dizayn ve gerçekleşmesine emeği geçen tüm üyelerimize şükranlar ve teşekkürler.
>>>>>>> ENGLISH
Takvim